Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 7 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
76 pareri

Dispozitiv manual Milano de legat banda PP 16 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

849 lei Lei
Cod produs
DMILANO16mm
Out Of stock
Descriere
Dispozitiv manual Milano de legat banda PP 16 mm  Sarcina sa este de a strange banda si de a o conecta permanent prin sertizarea clemei din jurul ei. Acest dispozitiv este echipat suplimentar cu un cutit, al carui rol este de a taia excesul inutil de banda in punctul de conectare.
Instrumentul original italian de curele XL-16 MILANO este conceput pentru a lega asa-numitele curele. plastic PP si PET cu o latime de 16 mm viu cu cleme din tabla. Utilizarea instrumentului de curele oferit scurteaza timpul de fixare a incarcaturii si imbunatateste siguranta acesteia.

https://www.youtube.com/watch?v=DLaWmHW5Blo

Acest Dispozitiv manual MILANO de legat banda PP 16 mm are de fapt 3 functii si anume intiderea benzii PP, sigilarea capsei si respectiv taierea benzii. Proiectat pentru ambalarea cartonului, cherestea, otel si asa mai departe in fabricarea hartiei, fabricarea aluminiului, textile usoare, otel, logistica, ferma, chimie, industria metalica si alte industrii. 3 in 1 - Aceasta masina de banda manuala combina 3 functii. Puteti finaliza intregul proces de ambalare folosind doar aceasta presa de balotat. Mai intai se poate strange, apoi apasa catarama de otel si poate taia reziduul de PP. Utilizare manuala  Aceasta este o masina manuala de legat. Nu este nevoie de pompa de aer sau de alimentare electrica.

Banda PP recomandata: 12 - 16 mm
Greutate neta: 2.38kg
Dimensiuni :130x205x360mm
Eficient si durabil Dispozitivul de ambalare trei in unu are aceleasi avantaje ca si orice alt dispozitiv de impachetat. Tensionarea, sigilarea si taierea se fac toate intr-un singur pas, facand ambalajul mai rapid si mai eficient.  Usoar si convenabil Imbunatateste designul portabil, structura este simpla, greutatea este usoara, ambalajul este mai rapid si performanta de siguranta este mult imbunatatita.  Dispozitiv manual MILANO de legat banda PP 16 mm - Functii multiple Masina de ambalat 3-in-1 pentru ambalaje industriale si de uz casnic, cum ar fi andocare, depozit, garaj, paleti, manipularea marfurilor in timpul depozitarii sau depozitarii.  Forta mare de strangere Design structural special, puternic si durabil, control puternic, usor de folosit in ambalarea oricarui produs sau oricarei dimensiuni de produs. Forta de strangere este superioara altor aparate, tensiunea fiind reglata de catre dumnevoastra in timpul operatiunii in sine. Caracteristici Dispozitiv de legat de la myebox.ro  functii de 3 in 1: tensioneaza, sigileaza, taie.
se foloseste pentru legat banda PP/PES
pentru banda de legat cu latime de pana la maxim 16 mm
practic si usor de folosit

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin
Trimite mesaj
Din Gura in Gura