Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 7 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
76 pareri

Dispenser manual pentru banda adeziva umectibila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199 lei Lei
Cod produs
KWABDisp
Out Of stock
Descriere
Dispenser manual pentru banda adeziva umectibila. Aplicator Banda Adeziva Umectibila din hartie kraft, pentru utilizare manuala, recomandat pentru consumuri mici si medii, activitati mestesugaresti si artizanale.
Dispenser Manual pentru Banda Adeziva Umectibila Usor de utilizat: Distribuitor de banda activata cu apa + Banda de hartie Kraft armata care poate fi aplicata eficient la cutiile de expediere din fabricile de ambalare, birouri, centre comerciale mari, magazine cu amanuntul, magazinele online si supermarketuri. Dimensiunea lamei taietorului cu banda de hartie kraft este de 9 centimetri ( latime banda maxima permisa ). Are suruburi special echipate, care pot fi fixate intr-o anumita pozitie pentru a obtine efectul dorit pe partea superioara a taietorului si partea inferioara a lamei.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=57ingJZ9RhM[/embed]
Caracteristici Dispenser   Echipament de inalta calitate; distribuitorul de banda are o lama de inalta calitate, care poate taia cu usurinta si rapid lungimea necesara a benzii.
In timpul utilizarii dispozitivului, rola neagra din fata poate fi indepartata pentru a pune apa.
Dispozitivul este echipat cu o punga speciala de ambalare pentru a impiedica lama sa continue forta de taiere. In acest fel duce la cresterea duratei de viata a lamei, astfel incat banda sa poata fi taiata imediat.
Dispenserul de banda activat cu apa este alegerea ta inteligenta.
Stil rafinat: culoare verde naturala, care este o culoare sanatoasa, este deosebit de atragator.
Butucul reglabil al rotii cu frana va permite sa controlati tensiunea si transportul.
Este compact si usor de folosit

Recomandam a se utiliza cu Banda Adeziva Umectibila de la MyEbox

MyEbox comercializeaza o gama varianta de benzi adezive, maro sau transparente, de marcare FRAGIL, Banda Adeziva Hartie Kraft Eco sau Banda Adeziva Personalizata cu LOGO - Brand si multe altele. Toate acestea le puteti vizualiza AICI, cu posibilitate de achizitie de la 1 bucata.

Pentru un ghid complet si explicatii suplimentare despre Benzile Adezive accesati cu incredere articolul de pe Blogul MyEbox AICI Banda Adeziva I Ghid Complet I Tipuri de Banda Adeziva I

Afla mai multe pe MyEbox YouTube
Trimite mesaj
Din Gura in Gura