Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 7 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
76 pareri

Banda adeziva colorata 48mmx72yds

0 stars: 0.00 din 0 pareri

499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Banda adeziva colorata 48mmx72yds de la MyEbox

Banda adeziva colorata este un produs util pentru ambalarea si etichetarea coletelor si cutiilor. Aceasta banda este disponibila in diverse culori si dimensiuni, fiind foarte rezistenta la tensiune si utilizata in special in industria de comert electronic. In plus, companii precum MyEbox ofera si cutii din carton pentru ecommerce si alte accesorii de impachetat, pentru a ajuta la livrarea produselor in siguranta si cu stil.
Banda Colorata
Dimensiuni: 48 mm X 72 yds
Super rezistenta la tensiune
Imagini reprezentative
Nuanta de culoare poate diferi
Alegeti culoarea dorita

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=LNTUxzi_044[/embed]

Ce inseamna termenul ,, Banda Adeziva ? Banda adeziva se refera la oricare dintre o varietate de combinatii de materiale de suport acoperite cu un adeziv. Pot fi utilizate diferite materiale de sprijin si adezivi in functie de utilizarea intentionata.
Banda Adeziva Colorata 48mmX72yds
Alegeti pentru ambalarea pachetelor si a coletelor dumneavoastra banda sotch de la myebox.ro. Poate fi utilizata si in dispensere. Ideala pentru ambalare, sigilare, intarire colete si nu numai.

Este realizata/fabricata din PP acrylic si se poate utiliza pe urmatoarele tipuri de materiale: carton, hartie, lemn, plastic dar si pe alte suprafete.

Excelenta pentru utilizare in depozite, logistica, sali de posta, birouri si mutari pentru a sigila si securiza cutii sau pachete. Adaugati in cos Banda Adeziva Colorata 48mm x 72yds.
De ce banda adeziva ?
In zilele acestea este foarte greu de imaginat lumea fara banda adeziva. Leaga si tine impreuna substraturile ca o reparatie rapida, ajuta la impachetarea cutiilor de carton.
Va rugam sa retineti ca toate informatiile se bazeaza pe datele producatorului. Prin urmare, recomandam testarea benzii autoadezive pentru aplicatia sau utilizarea desemnata. Caracteristici Banda Adeziva Colorata de la myebox.ro  Banda Colorata
Dimensiuni: 48 mm X 72 yds
Super rezistenta la tensiune
Imagini reprezentative
Nuanta de culoare poate diferi
Alegeti culoarea dorita
MyEbox comercializeaza o gama varianta de benzi adezive, maro sau transparente, de marcare FRAGIL, Banda Adeziva Hartie Kraft Eco sau Banda Adeziva Personalizata cu LOGO - Brand si multe altele. Toate acestea le puteti vizualiza AICI, cu posibilitate de achizitie de la 1 bucata dar si volume foarte mari.

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin
Trimite mesaj
Din Gura in Gura