Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 7 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
76 pareri

Hartie umplutura colete 0.39mx450 m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Cod produs
HUC033mx350m
Out Of stock
Descriere
Hartie umplutura colete 0.39mx450 m

Este un material de umplere ideal si in acelasi timp o alternativa ecologica fata de variantele din plastic ( foliile cu bule ) economisind mult mai mult spatiu de depozitare. Fiind vorba de hartie este 100% reciclabila si vine in forma de rola, vrac, fara ambalaj.

Datorita dimensiunilor mici, poate fi depozitat cu usurinta direct langa spatiul destinat pentru ambalare. Aceasta Hartie de umplutura de la MyEbox faciliteaza o ambalare rapida, usoara si poate inlocui pana la trei saci de fulgi pentru umplutura.
Hartie Umplutura Colete - Specificatii tehnice  Lungime: 450 m
latime hartie: 39 cm
Greutate: 12 kilograme
Suprafata totala: 175,5 metri patrati
Material: Hartie Reciclata 100%
Este un ajutor excelent in ambalarea ecologica a transporturilor in cantitati mici si medii. Este ideal pentru umplerea golurilor si umplerea pachetelor pentru operatorii de magazine online, atat pentru incepatori, cat si pentru profesionistii din domeniul comertului electronic, precum si pentru expedieri private.
Hartie Umplutura Colete 0.39mx450 m - Datorita dimensiunii reduse a cutiei, se potriveste in fiecare colt si permite utilizarea mobila. Vine sub forma de rola, vrac, fara ambalaj. Rola de hartie de ambalat lunga de 450 m, pe care o desfaci treptat si o rupi cu mana. Hartia de umplere in sine este fabricata din hartie 100% reciclabila, care va fi apreciata de toti cei carora le pasa de mediu.
Hartie Umplutura Colete 0.39mx450 m este 100% reciclabila si ecologica. - Cutia de distributie este usor de deplasat in zona de ambalare - Scoateti panoul perforat si trageti hartia din centrul ruloului - Hartia este suficient de puternica pentru a fi protectoare, dar este usor de rupt la dimensiunea dorita.
Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin I MyEbox Web I
Trimite mesaj
Din Gura in Gura