Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 7 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
76 pareri

Mostre plicuri curierat Eco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Cod produs
MPCTGEgreen
Out Of stock
Descriere
Mostre plicuri curierat Eco cu transport gratuit

Comanda aceasta combinatie de Plicuri Curierat Eco  pentru a vedea si a testa produsele exceptionale oferite de MyEbox. Produs cu transport GRATUIT.
Pachetul Mostre Plicuri Curierat Eco contine 4 plicuri  1 buc - Plic Curierat Eco 350X250X50 mm
1 buc - Plic Curierat Eco 450X350X120 mm
1 buc - Plic Curierat Eco 500X400X120 mm
1 buc - Plic Curierat Eco 590X450X120 mm
Solutia Ideala si Ecologica pentru comertul electronic. Au fost special create si concepute pentru magazinele online care vor sa testeze inainte de achizitia in sine si mai ales care acorda atentie durabilitatii. Pentru acele companii care doresc sa reduca utilizarea ambalajelor din plastic si care doresc, de asemenea, sa creasca eficienta proceselor lor de transport. Sunt fabricate din hartie kraft 100%, sunt complet reciclabile si biodegradabile. Pe masura ce plicurile se adapteaza la continut, nu se transporta niciun volum sau aer inutil.
Mostre Plicuri Curierat Eco sunt Sustenabile  - sunt 100% din hartie, una dintre cele mai durabile materii prime disponibile. Aceste plicuri de curierat sunt realizate din resurse regenerabile si pot fi reciclate de multe ori. Desigur, hartia este biodegradabila. Alege solutia Ecologica - Plicuri de Curierat Eco MyEbox.
Customer Friendly - Echipate cu doua benzi adezive si o banda de rupere, aceste plicuri sunt ideale pentru comertul electronic: usor de ambalat si de inchis, usor de deschis si de inchis ( in cazul expedierilor returnate ), usor de aruncat in colectarea deseurilor de hartie. Consumatorii vor aprecia functionalitatea pungii, precum si abordarea ecologica.
Specificatii Tehnice si atributii
Alege aceasta varianta de Mostre Plicuri Curierat Eco deoarece este ideala pentru a fi testate inainte de a lua o decizie de achizitie. Plicurile sunt din Hartie Eco Kraft 120 gr, foarte eficiente si customer friendly, au doua benzi adezive pentru a usura returnarea produsului in cazul in care clientul final doreste acest lucru. Sunt usor de sigilat si dupa folosire se arunca in cosul de reiclare a hartiei.  Acest tip de plicuri solutia eficienta pentru bunuri care nu necesita un ambalaj solid, cum ar fi imbracaminte, incaltaminte, accesorii, produse cosmetice, electronice de larg consum si bunuri pre ambalate.

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin
Trimite mesaj
Din Gura in Gura