Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 7 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
76 pareri

Plic curierat din hartie 350x400x60 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

219 lei Lei
Cod produs
PCDH350x400x60mm
Out Of stock
Descriere
Plic curierat din hartie 350x400x60 mm

Solutia Ideala si Ecologica pentru comertul electronic. Acest Plic este special creat si conceput pentru magazinele online care acorda atentie durabilitatii. Pentru acele companii care doresc sa reduca utilizarea ambalajelor din plastic si care doresc, de asemenea, sa creasca eficienta proceselor lor de transport.  Plicurile sunt concepute pentru a raspunde acestor tip de provocari. Sunt fabricate din hartie kraft 100%, sunt complet reciclabile si biodegradabile. Pe masura ce pungile se adapteaza la continut, nu se transporta niciun volum sau aer inutil. Specificatii Tehnice  Eficient si customer friendly
Echipat cu doua benzi adezive
O banda de rupere

Usor de ambalat si de inchis
Usor de deschis si de re-inchis in cazul unui retur
Usor de aruncat in colectarea deseurilor de hartie
Acest tip de plicuri solutia eficienta pentru bunuri care nu necesita un ambalaj solid, cum ar fi imbracaminte, incaltaminte, accesorii, produse cosmetice, electronice de larg consum si bunuri pre ambalate.
Beneficii Plic Curierat din Hartie 350x400x60 mm Sustenabil  - este 100% din hartie, una dintre cele mai durabile materii prime disponibile. Aceste plicuri de curierat sunt realizate din resurse regenerabile si pot fi reciclate de multe ori. Desigur, hartia este biodegradabila.

Eficient - In comparatie cu produsele de ambalare traditionale, cum ar fi cutiile din carton,magazinele online vor reduce volumul de transport, greutatea si materialul de ambalare atunci cand utilizeaza Plic Curierat din Hartie 250x330x60 mm. Pe masura ce plicurile se adapteaza la continut, nu se transporta niciun volum sau aer inutil.  Customer Friendly - Echipate cu doua benzi adezive si o banda de rupere, aceste plicuri sunt ideale pentru comertul electronic: usor de ambalat si de inchis, usor de deschis si de inchis ( in cazul expedierilor returnate ), usor de aruncat in colectarea deseurilor de hartie. Consumatorii vor aprecia functionalitatea pungii, precum si abordarea ecologica.

Plic Curierat din Hartie 350x400x60 mm acum disponibil pe stoc cu livrare imediata in toata Romania.

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin
Trimite mesaj
Din Gura in Gura