Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 6 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
75 pareri

Plic curierat Eco negru 190x250 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

027 lei Lei
Cod produs
PCECON190x150
Out Of stock
Descriere
Plic curierat Eco negru 190x250 mm de la MyEbox

Caracteristici:
Material: 80% folie reciclata
Lungime: 250 mm
latime: 190 mm
inaltime: 50 mm
culoare exterioara: Negru
culoare interioara: Negru
tip inchidere: banda adeziva cu lipire permanenta

[embed]https://youtu.be/rYD9CNcjt60[/embed]
Plic Curierat Eco Negru 190X250 mm MyEbox  vine cu solutii care au grija de mediul inconjurator si va ofera plicuri ecologice de curierat ( plicuri folii cu inchidere ) fabricate in proportie de 80% cu folie reciclata. Datorita acestui fapt, incercam sa participam in mod realist la procesul de curatare a mediului de deseurile de folie si reutilizarea acestuia. Filmul LDPE poate fi regranulat de multe ori si reutilizat in procesul de productie a filmului, care este folosit pentru a produce produse noi, utile. Nu uitati sa va separati deseurile! Ai grija de mediu!
Folia ecologica reciclata, cunoscuta in mod obisnuit sub numele de folie regranulata, este mai putin transparenta decat folia din material virgin, se caracterizeaza printr-un nivel similar de flexibilitate si sudabilitate buna. Toate aceste proprietati il fac perfect pentru protectia impotriva deteriorarii si contaminarii tuturor tipurilor de produse.
Plic Curierat Eco Negru 190X250 mm - Depozitare usoara Un alt avantaj a Plicurilor de Curierat este acela ca nu ocupa spatiu mare de depozitare comparativ cu ambalajele din carton ondulat. Pe de alta parte, pungile de curierat fabricate din folie reciclata sunt usor de intins si ambalat produse si in acelasi timp nu necesita abundenta de asamblare.
Durabilitate Rezistente la intemperii, rezistente la apa, praf si rezistente la zgarieturi, poli-mail-urile sunt capabile sa reziste la o gama larga de conditii fara a compromite continutul din interior.
Utilizari optime  Plic Curierat Eco Negru 190X250 mm - Plicurile de Curierat sunt versatilesi functioneaza bine pentru produse pe baza de tesaturi, cum ar fi imbracamintea si textilele. Anumite tipuri de palarii si incaltaminte sunt livrate cu usurinta de serviciile postale/curierat. In acelasi timp sunt ideale si de produsele ambalate in cutie care necesita un strat suplimentar de protectie, cum ar fi cutii de bijuterii, cutii de pantofi si jucarii mici,etc.
Vezi si alte tipuri de Plicuri oferite de MyEbox AICI
Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin
Trimite mesaj
Din Gura in Gura