Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 7 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
76 pareri

Statie de ambalare pentru ecommerce, banc de impachetat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Statie de ambalare pentru ecommerce I Banc de impachetat I Statiile de ambalare pentru comertul electronic sunt bancuri de lucru la baza dar imbunatatite pentru impachetarea coletelor ce urmeaza a fi trimise prin curierat si servicii postale. Acestea sunt ideale pentru operatiunile de ambalare mici, medii si mari ( la magazinele mari daca sunt mai multe statii ).
Caracteristici Statie de ambalare pentru ecommerce   Statie de impachetat pentru magazinele online ( ecommerce parking station )
Lungime statie: 1800 mm
latime statie 800 mm
Suprafata de lucru reglabila pe inaltime
Raftul de jos reglabil pe inaltime
Raftul de jos reglabil pe inaltime
2 tije suport pentru folie cu bule, hartie de umplutura, folie stretch, etc.
Suport/indreptar de trasare sau de taiere
Super mobil in caz de nevoie: doua roti mobile cu pedale de frana si doua roti fixe
Statie de ambalare pentru ecommerce I Banc de impachetat I
Utilizare  O statie de ambalare este un spatiu in care produsele sunt verificate, ambalate si etichetate pentru expediere. Are tot felul de materiale necesare pentru ambalare la indemana unei maini si este, de asemenea, perfect ergonomic. O statie de ambalare perfecta poate avea efecte pozitive extraordinare asupra procesului de onorare a comenzii. Dimensiunea ergonomica a bancii de impachetat este ideala pentru operatorul obisnuit. Picioarele si componentele reglabile permit ca toate lucrurile necesare:  cutii de carton, benzi adezive si alte accesorii de impachetat sa fie pozitionate la indemana. Raftul superior poate gazdui mai multe dimensiuni de cutii. La statiile de ambalare pot fi adaugate module suplimentare pentru depozitarea sporita a materialelor, consumabilelor si echipamentelor.
O Statie de ambalare pentru ecommerce I Banc de impachetat I poate fi personalizabila in functie de nevoile dvs. de la locul de munca. Exista o statie de ambalare diferita pentru diverse industrii, de exemplu, o companie de comert electronic care se ocupa cu produse lichide si alimentare ar avea o statie de ambalare care are facilitati pentru a ambala lichide si produse alimentare. Pe de alta parte, o companie de comert electronic de vanzare de pantofi va avea o statie care sa cuprinda rafturi pentru cutii de carton, benzi adezive si alte accesorii de impachetat.
Recomandam cu drag acest produs pentru toate magazinele online care vor sa isi eficientizeze fluxul de impachetare, etichetare si expediere cu pana la 20% fata de metodele clasice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura