Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 7 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
76 pareri

Stampila automata cu logo rotunda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

185 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Stampila automata cu logo rotunda de la MyEbox.

Ideala pentru aplicat pe cutii din carton, plicuri de curierat eco sau plicuri corespondenta. Aceasta stampila este personalizabila cu orice fel de logo sau text.

Setul cuprinde:  Stampila Automata: Lungime maxima 3 cm X latime maxima 3 cm
Dimensiuni Maxime Cliseu: Lungime 3 cm x 3 cm
Tus aplicat in stampila ( pe culoarea selectata )
Cliseu gratuit
Stampila Automata cu Logo Rotunda
Acest produs este ideal pentru magazinele online care vor sa aplice o nota personala ambalajelor in care introduc produsele comandate de catre clientii finali.

Ambalajele, cutiile personalizate pot avea preturi foarte bune insa de cele mai multe ori volumele impuse de catre producatori sunt foarte mari si acest lucru impiedica producerea lor, mai ales atunci cand vorbim de magazinele tocmai lansate.

Stampila vine sa rezolve tocmai aceasta problema si o consideram ideala pentru atunci cand esti la inceput in segmentul ecommerce. Poate fi folosita cu usurinta pana la 100 de expedieri/zi.

Se aplica cu usurinta pe cutii din carton, plicuri de curierat eco sau plicuri corespondenta.

Setul cuprinde:
Stampila Automata: Lungime maxima 3 cm X latime maxima 3 cm
Dimensiuni Maxime Cliseu: Lungime 3 cm x 3 cm
Tus aplicat in stampila ( pe culoarea selectata )
Cliseu gratuit
Stampila Automata cu Logo Rotunda NOTA:  Acest produs este o stampila, imaginea pe care o imprima duce foarte mult catre cea ,, retro ", imprimarea nu este perfecta datorita faptului ca, cutiile din carton ondulat au ,, ondule " - spatii si pentru acest motiv pot aparea goluri de linii ( ,, print " ).   Imprimarea pe cutii nu se poate compara cu printingul profesional la presa.  Imprimarea pe cutii se efectueaza inainte de formarea ei in sine si anume cand este inca sub forma de placa de carton. Stampila Automata cu Logo Rotunda NOTA:  Acest produs este o stampila, imaginea pe care o imprima duce foarte mult catre cea ,, retro ", imprimarea nu este perfecta datorita faptului ca, cutiile din carton ondulat au ,, ondule " - spatii si pentru acest motiv pot aparea goluri de linii ( ,, print " ).   Imprimarea pe cutii nu se poate compara cu printingul profesional la presa.  Imprimarea pe cutii se efectueaza inainte de formarea ei in sine si anume cand este inca sub forma de placa de carton.

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin
Trimite mesaj
Din Gura in Gura