Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 6 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
75 pareri

Pungi ziplock 40x60 mm, set 100 buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199 lei Lei
Cod produs
PZIP4060
Out Of stock
Descriere
Pungi ziplock 40x60 mm, Set 100 buc

Pungi ziploc de pe myebox.ro faciliteaza accesul la produse, pastreaza legumele si fructele proaspete pentru o perioada mai lunga de timp si pot fi refolosite, datorita sistemului specific de inchidere, cu fermoar.

Folosind aceste pungi ziplock 40x60 mm din plastic transparent cu fermoar, puteti obtine mai mult spatiu acasa. Pungile fermoar ofera o modalitate usoara si eficienta de a impacheta majoritatea articolelor, inclusiv mestesuguri, bijuterii, rechizite de arta etc.  Este fabricata din polipropilena si are durabilitate si claritate excelente, facandu-l ideal pentru ambalaj multifunctional. Acest fermoar etans ofera o etansare fiabila pentru a va proteja produsul de praf, murdarie si umiditate. Caracteristica ambalajului resigilabil il face popular in toate categoriile sociale. Oferim servicii en-gros de saci mici cu fermoar in diferite dimensiuni pentru a satisface nevoile de ambalare ale diferitilor clienti.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=z8dnDV29s2o[/embed]
Pungi ziplock 40x60 mm, Set 100 buc Veti descoperi ca pungile din plastic cu fermoar de la MyEbox sunt ideale pentru a satisface toate nevoile dvs. de ambalare. Toate materiile prime sunt fabricate din materiale sigure pentru alimente si fara acizi, iar corpul pungii este fabricat din material de polietilena, care are o durabilitate si claritate excelente.  Avem mai multe dimensiuni de pungi ziplock din care clientii pot alege. De asemenea putem oferi si cantitati generoase sau alte dimensiuni care nu sunt afisate pe magazinul nostru online.   Indiferent de aspectul, dimensiunea sau materialul pungii cu fermoar, vom livra aceeasi calitate superioara cu care ne-am obisnuit clientii. Portabilitatea excelenta si protectia pungilor noastre cu fermoar le fac sa iasa in evidenta printre multe pungi de ambalare. Sunt solutii de ambalare ideale pentru produse alimentare, artizanat, papetarie si alte produse. Aceasta punga ziploc pentru depozitare, din plastic cu fermoar are un aspect gratios si utilizarea este una foarte usoara.  Fermoarul de tip ,, zip " etanseaza perfect si bineinteles ca este resigilabil. Totul pentru a va asigura ca articolele sunt lipsite de umiditate si aer

Alege cu incredere - Pungi ziplock 40x60 mm, Set 100 buc iar daca doresti alte dimensiuni te invitam sa intri AICI

Afla mai multe pe canalele noastre sociale MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin
Trimite mesaj
Din Gura in Gura