Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 7 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
76 pareri

Plic curierat 310 x 420 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

045 lei Lei
Cod produs
PC310x420x50
Out Of stock
Descriere
Plic Curierat 310 X 420 mm

Caracteristici:
Lungime: 420 mm
latime: 310 mm
inaltime: 50 mm
culoare exterioara: Alb
culoare interioara: negru
tip inchidere: banda adeziva cu lipire permanenta

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=iEXtcH90NE4[/embed]
Plic Curierat 310 X 420 mm Plicurile de Curierat sau Pungile de Curierat  sunt o optiune de expediere utilizata pe scara larga. Definiti tehnic ca " polyethylene mailers ? Pungi din polietilena? sunt plicuri usoare, rezistente la intemperii, usor de trimis, utilizate adesea ca alternativa de transport pentru cutiile de carton ondulat.
Plicurile de Curierat sunt, de asemenea, flexibile, autosigilante si ideale pentru transportul de articole de imbracaminte si alte articole care nu sunt fragile. Acestea ofera o protectie puternica impotriva murdariei, umezelii, prafului si manipularii, pentru a va asigura ca articolele dvs. ajung la usa clientului intacte si sigure.
Este fabricat din polietilena - o rasina usoara, sintetica, care compune cel mai utilizat plastic din lume. Polietilena este utilizata pentru a produce totul, de la pungi de cumparaturi pana la ambalarea alimentelor, sticle de detergent si chiar rezervoare de combustibil pentru automobile.
Costuri mai mici Sunt o optiune de expediere rentabila. Unul dintre cele mai mari avantaje ale Plicurilor de Curierat este accesibilitatea lor, atat pentru achizitionare, cat si pentru transport. Ideale pentru produsele care nu sunt fragile dar carora le ofera in acelasi timp o protectie eficienta pe durata transportului.
Plic Curierat 310 X 420 mm - Depozitare usoara Un alt avantaj a Plicurilor de Curierat este acela ca nu ocupa spatiu mare de depozitare comparativ cu ambalajele din carton ondulat. Pe de alta parte, pungile de curierat sunt usor de intins si ambalat produse si in acelasi timp nu necesita abundenta de asamblare.
Durabilitate Rezistente la intemperii, rezistente la apa, praf si rezistente la zgarieturi, poli-mail-urile sunt capabile sa reziste la o gama larga de conditii fara a compromite continutul din interior.
Utilizari optime  Plicurile de Curierat sunt versatilesi functioneaza bine pentru produse pe baza de tesaturi, cum ar fi imbracamintea si textilele. Anumite tipuri de palarii si incaltaminte sunt livrate cu usurinta de serviciile postale/curierat. In acelasi timp sunt ideale si de produsele ambalate in cutie care necesita un strat suplimentar de protectie, cum ar fi cutii de bijuterii, cutii de pantofi si jucarii mici,etc.
Vezi si alte tipuri de Plicuri oferite de MyEbox AICI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura