Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 7 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
76 pareri

Fulgi biodegradabili mistery color 100 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Fulgi biodegradabili mistery color 100 litri I Spuma Biodegradabila pentru ambalare I De ce sa alegi Mistery Color ?  Acest produs este acelasi cu care ne-am obisnuit clientii dar alegerea culorii apartine exclusiv echipei MyEbox. Alege acest produs daca doresti sa ai parte de aceeasi protectie pentru coletele tale dar nu te intereseaza culoarea efectiva a fulgilor iar pentru acest lucru venim cu o reducere de 10%. Poate fi orice culoare sau mix de orice tip ( Alegerea apartine MyEbox )

Este cunoscut sub mai multe denumiri ca si:  spuma pentru umplerea golurilor, cipsuri/chips, spuma biodegradabila,  Green-Fill / Loose Fill, Ambalaj bio,  spuma nepoluanta pentru umplerea golurilor, Ambalaj nepoluant. Se aseamana foarte mult cu produsul Fulgi Polistiren Verzi insa diferenta majora fata de acestia este ca ,,Fulgi Biodegradabili ? sunt 100% biodegradabili, fabricati din amidon de porumb si se distrug foarte repede in contactul cu apa.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=mpghUiTIJ4w[/embed]
Domenii de utilizare  Magazinelor on-line
Serviciilor de livrare
Celor care livreaza produse fragile
Celor care livreaza produse ascutite, taioase
O solutie avantajoasa pentru cai care doresc umplerea golurilor
Celor care livreaza prin curse aeriene
Firmelor responsabile in legatura cu mediul
Fulgi Biodegradabili Mistery Color 100 litri - Caracteristici  pret avantajos
utilizare facila
ambalaj de protectie
potrivit ambalarii oricarui produs
structura usoara si rezistenta (cca. 9 g/litru)
incarcare electrostatica redusa
nu isi micsoreaza volumul nici pe parcursul transportului aerian
este o spuma
culoare alba sau verde deschis
biodegradabila, pe baza de amidon vegetal
igienic, aigura o protectie corespunzatoare
se poate refolosi
potrivit si ambalarii produselor ascutite, taioase
un produs nepoluant
natural 100% biodegradabil
se poate elimina foarte simplu prin compostare sau prin diluare in apa
nu este potrivit consumului uman
Atentie! Fermitatea, si rezistenta la compresiune a spumei trebuie verificata in mod global, si nu individual. Daca umplem golurile unei cutii cu aceasta spuma, aceasta se preteaza la transportul, in conditii de siguranta, a aproape oricarui produs. Fulgi Biodegradabili Mistery Color 100 litri Ambalare: cutie/sac 100 litri, +/- 5% Recomandare: A se feri de umiditate, depozitare in locuri uscate si aerisite. Despre MyEbox pe myebox.ro Livram din STOC in 24 - 48 de ore toate modelele de cutii si produsele afisate. Nu impunem la nici un produs volume de achizitii. Fiecare produs se poate comanda incepand de la 1 bucata. Reducerile pentru volumele mai mari de achizitii sunt afisate la fiecare dimensiune in parte. MyEbox afiseaza dimensiunile cutiilor in mm ( milimetri ).

Produsele oferite de MyEbox  sunt produse la tiraje foarte mari cu tehnologii si utilaje de top. Calitatea acestora este exceptionala. Sunt identice si nu difera de la o debitare la alta ca si in cazul tirajelor mici, fabricate de cei care au capacitati mici/medii de productie.
Testeaza produsele MyEbox
Alege solutia de mostre cu transport gratuit AICI.

Oferim voucher de cumparaturi pe MyEbox - detalii AICI I Afla cum masori corect dimensiunile unei cutii AICI. I Vezi cum eviti cele mai mari 3 greseli de ambalare AICI. I Oferim solutii de personalizare accesibile - detalii AICI

Invata cum sa expediezi coletele FRAGILE prin curierat AICI. I Cutii de carton Personalizate: Avantaje si Dezavantaje afla daca merita costul acestora  AICI. I Emag Marketplace, de ce sa vinzi in platforma, vezi care sunt avantajele dar si dezavantajele AICI I

Fulgi Biodegradabili Mistery Color 100 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura