Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ecommerce packing solutions

Membru Bizoo de 7 ani.
4.99
5 stars: Exceptional
76 pareri

Plic securizat alb A5 150x220 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

045 lei Lei
Cod produs
PSAlb150x220mm
Out Of stock
Descriere
Plic securizat alb A5 150x220 mm

Designul plicurilor exclude interferenta accidentala sau nedorita cu continutul acestuia. Progresul unei expedieri numerotate individual poate fi urmarit datorita codurilor de bare si cupoanelor de control numerotate. Expeditorii, transportatorii si destinatarii trebuie sa depuna semnaturi datate, iar inchiderea plicului este intarita cu un integrator termic special. Plicul este, de asemenea, complet rezistent la influentele mecanice, chimice si termice. Spre deosebire de nume, in acest plic pot fi trimise nu numai date secrete bancare sau depozite. Aceste plicuri sunt, de asemenea, o modalitate recomandata de a proteja alte transporturi sensibile: corespondenta strategica de afaceri, dosare medicale, valori mobiliare etc.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=PtLLm29bV0U[/embed]
Caracteristici Tehnice
Culoare: alb
Dimensiuni interioare 150x220+35mm
Dimensiuni exterioare: 150x220+35mm
Grosime: 0,06 mm
folie LDPE cu trei straturi
doua cupoane de control pentru rupere cu numerotare si cod repetitiv
Banda de securitate speciala (indicator mecanic (VOID), termic si chimic)
Numarul plicului individual x 4 (pe plic, sub banda, 2 x pe cupoane)
Sudura speciala cu microprint pe margini
Imprimeuri abrazive plasate sub banda de siguranta
Plic Securizat Alb A5 150x220 mm Pungile cu elemente de securitate se numesc plicuri securizate, precum si saci securizati.
Un plic securizat este o punga realizata dintr-un plastic special, cu elemente de lipire de securitate, utilizata pentru a securiza produse sau documente de mare valoare sau articole sensibile din punct de vedere juridic din interiorul acestuia.
Acest Plic este un element de sigilare folosit in activitati care necesita un grad ridicat de securitate in activitatea de transport dintr-o locatie in alta. Acestia sunt utilizati in principal in domeniul bancar, pentru numerar si valori in tranzit, postal, precum si livrare prin curier.

Prin folosirea plicurilor securizate se obtine o solutie de sigilare de securitate pentru a oferi o pista de audit, de urmarire, a scanarilor de securitate, care controleaza pasii urmati de plicul securizat de-a lungul traseului de transport, cu observarea interventiei frauduloase, cand este cazul, asupra obiectelor protejate.
Plic Securizat Alb A5 150x220 mm Plicurile de securitate sunt adesea folosite cand este necesara autentificarea semnaturilor si lantul de custodie in transportul de bani, documente sensibile sau de valori.

Numerarul, pentru depunere intr-o banca, este adesea plasat intr-un plic securizat special de depozitare cu caracteristici de securitate. Se folosesc plicuri securizate, speciale, pentru dovezi atunci cand sunt utilizate pentru a contine elemente legate de o infractiune. Obiectele trimise in activitatea de curierat sunt controlate impotriva accesului neautorizat la acestea prin depunerea in saci securizati.
Ne gasiti si pe canalele MyEbox YouTube  I MyEbox Facebook I MyEbox Linkedin I MyEbox TikTok I MyEbox Instagram I
Trimite mesaj
Din Gura in Gura